Werken en leren

Opleidingen in de bouw

Heb je een vooropleiding gevolgd en wil je verder? Werk je al in de bouw en wil je een BBL-opleiding gaan volgen? Meld je dan aan bij Princewerk. Kies voor leren met de nadruk op doen. Je draait als collega mee in de dagelijkse werkpraktijk en vergroot je kennis bij een school bij jou in de buurt. Je rondt je leer/werkbaan af met een erkend diploma.

Jezelf verbeteren. Investeren in je toekomst. Je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten. Dat vergroot je kansen op goed betaald werk. In de bouw kun je heel veel bereiken met de juiste diploma’s en certificaten op zak. Laat weten waar jouw talent ligt.

In heel Nederland hebben we leerling vacatures, waarin jij jezelf als leerling-vakman kunt bewijzen. Door met ons mee te werken en verder te leren. Waarom we beter zijn dan alle andere leer/werkbedrijven? Omdat jij bij ons centraal staat. Je krijgt veel aandacht en wij garanderen de voortgang van jouw werk- en leerroute.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Breed opleidingsprogramma, veel opleidingsvormen
  • Jij en jouw talenten staan centraal
  • Je draait als volwaardige collega mee in de dagelijkse werkpraktijk
  • Je hebt je eigen praktijkbegeleider
  • Je doet ervaring op in verschillende bedrijven
  • Princewerk betaalt jouw opleiding

Kortom: Princewerk is er voor iedereen die verder wil in de bouw. Als je net een VMBO-opleiding achter de rug hebt, ben je even welkom als wanneer je al jaren werkt in de Bouw. Ook als je in een hele andere richting bent opgeleid, maar belangstelling hebt voor de Bouw, helpen we je graag.

Dus: wat je achtergrond of leeftijd ook is, bij Princewerk word je een betere vakman!

Interesse? Neem direct contact op of kom een keer langs bij ons kantoor op de Vaccaweg 9, 4751 GZ te Oud Gastel.