Princewerk verzekert u van geschikt bouwpersoneel

Wij hebben een groot bestand aan vakbekwame werknemers, welke voorzien zijn van alle benodigde gereedschappen, kleding en vervoer. Hierbij hebben wij maar liefst 100 vaste vaklieden in eigen dienst!  Al onze vakmensen zijn daarbij VCA & VCU gecertificeerd en hebben de volgende specialisaties:

Bouwpersoneel

Allround timmerlieden, betontimmermannen, bouwvakhulpen, metselaars, tegelzetters en ga zo maar door. Als u uw wensen met ons bespreekt, kunt u altijd over genoeg personeel beschikken. Zelfs als u deze op korte termijn nodig heeft. Door ons grote personeelsbestand kunnen wij normaliter een geschikte kandidaat leveren binnen 1 dag!

UTA-personeel

Bent u op zoek naar een ervaren (hoofd)uitvoerder of meewerkend-voorman voor de duur van een project? Princewerk biedt al jaren uitkomst in al deze functies!

Wij werken met een klein team waarbinnen iedereen zijn eigen contactpersoon heeft, binnen ons team hebben wij veel kennis van het bouwproces. Onze commerciële mensen komen uit de productie en weten wat bouwen is. Elke dag worden er bouwplaatsen van diverse opdrachtgevers door ons bezocht, waardoor we weten wat er bij onze opdrachtgevers speelt en wat de ontwikkelingen zijn in de bouwsector.

Onze doelstelling is een lange termijn relatie aan te gaan met u als opdrachtgever en onze werknemers. Dit houdt voor ons in : samenwerken en het detacheren van kwalitatief hoogwaardig personeel tegen een concurrerende prijs!

Camiel Verbeek

Account Manager

c.verbeek@princewerk.nl +316 30037461