Ik zoek personeel

Personeel van Princewerk

Zoekt u een timmerman voor de nieuwbouw, renovatie, onderhoud, betonwerkzaamheden, wij proberen altijd aan uw vraag te voldoen. Wij hebben een groot bestand aan vakbekwame werknemers, daarbij moet u denken aan allround timmerlieden, metselaars, opruimers, betonbouwers, renovatie timmerlieden, etc. Ons personeel wordt voorzien van (elektrisch) gereedschap, kleding en indien nodig van een auto. Al onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd.

Daarbij hebben wij binnen onze organisatie de kennis van het bouwproces, maar wat misschien nog veel belangrijker is; ook onze commerciële mensen weten wat bouwen is. Zij komen uit de productie. Zij weten door goed naar u te luisteren welke man op welke plaats moet worden ingezet. Oftewel vraag en aanbod worden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.

Onze doelstelling is een lange termijn relatie aan te gaan met u als opdrachtgever en onze werknemers. Dit houdt voor ons in; samenwerken en het detacheren van kwalitatief hoogwaardig personeel tegen een concurrerende prijs.

Ook nemen wij werk aan. U kunt dit met ons bespreken en zullen wij u een scherpe offerte doen toekomen.

Klanten Princewerk