Over Princewerk

Over ons

Princewerk is al vele jaren een begrip in de bouw. Al ruim 14 jaar brengt Princewerk vraag en aanbod van vaklieden in de bouw bij elkaar. Hierbij weten wij als geen ander de juiste man op de juiste plek te krijgen. Kiest u voor Princewerk, dan kiest u voor een professionele en loyale partner met een groot bestand aan vaste vaklieden.

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben binnen onze organisatie kennis van het bouwproces, maar wat misschien nog veel belangrijker is; ook onze commerciële mensen weten wat bouwen is. Zij komen uit de productie. Zij weten door goed naar u te luisteren welke man op welke plaats moet worden ingezet. Daarbij worden ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen op de voet gevolgd. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. 

Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de mensen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen onze mensen graag groeien.

Dagelijks hebben wij contact met onze opdrachtgevers. Wij horen als eersten de ontwikkelingen binnen de bedrijven in de bouw. Omdat wij onze kandidaten kennen, kunnen we binnen een paar dagen al de juiste kandidaten voorstellen. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Kennen we jou, dan kunnen we je voorstellen. Op de plek die jij wilt. Wil jij een kandidaat van ons worden, bel of mail ons even. We willen je graag leren kennen.