Over ons

Princewerk is al vele jaren een begrip in de bouw, hierbij brengen wij al ruim 15 jaar vraag en aanbod van vaklieden in de bouwsector bij elkaar. Door onze ervaring in deze branche brengen wij als geen ander de juiste persoon op de juiste plek. Hierbij werken we met zowel vaklieden in vaste loondienst als ZZP’ers.

Kennis

Wij werken met een klein team waarbinnen iedereen zijn eigen contactpersoon heeft, binnen ons team hebben wij veel kennis van het bouwproces. Onze commerciële mensen komen uit de productie en weten wat bouwen is. Dagelijks worden bouwplaatsen van diverse opdrachtgevers door ons bezocht, hierdoor weten wij wat er bij onze opdrachtgevers speelt en wat de ontwikkelingen in de bouwsector zijn

Open communicatie

Het bouwproces blijft grotendeels afhankelijk van mensenwerk, hierbij is de onderlinge communicatie van groot belang om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Bij Princewerk staat het maken van heldere afspraken over de werkzaamheden en voorwaarden voorop. Hierbij zijn wij altijd transparant naar zowel onze opdrachtgevers als  ons eigen personeel.

Snel schakelen

Via de persoonlijke benadering naar onze vaklieden lukt het ons steeds om de juiste mensen bij onze opdrachtgevers te plaatsen. Door ons grote personeelsbestand kunnen we meestal binnen 24 uur al vraag en aanbod aan elkaar koppelen!

Team Princewerk

Toon de Rooij

Algemeen directeur

t.derooij@princewerk.nl + 31165 727 304

Eric de Jong

Algemeen directeur

e.dejong@princewerk.nl + 31165 727 304

Camiel Verbeek

Account Manager

c.verbeek@princewerk.nl +316 30037461

Ger de Rooij

Account Manager

g.derooij@princewerk.nl +316 83433915

Michael Smeekes

HR & Office Manager

m.smeekes@princewerk.nl +316 16321564